Meni
· Info
· Cilj konferencije
· Teme konferencije
· Odbori
· Sponzori
· Prijava radova
· Informacije za autore
· Raspored sekcija
· Zbornici radova
· Foto galerija
· Program konferencije

IT Arhiva
  

Prijatelji konferencije
18.02.2023 I završni dan Konferencije je obilovao interesantnim dešavanjima
Treći dan Konferencije je započeo paralelnim sekcijama u hotelima “Žabljak” i “Gorske oči”. U obje sekcije autori su prezentovali radove koji su se dominantno bavili temama vezanim za vještačku inteligenciju i mašinsko učenje, a prezentovano je i nekoliko radova koji su se bavili watermarking-om, elektronskim servisima i temama iz energetike.
Nakon završetka sekcija posvećenih naučnim i stručnim radovima, u sali hotela "Gorske oči" profesor Đorđe Krivokapič sa svojim saradnicama je realizovao radionicu i predavanje koji su predstavljali inspirativan uvod u panel održan u popodnevnim časovima. U okviru panela su izložena različita viđenja i osvrti na nedavne Ransomware i ostale Internet napade koji su zadesili mnoge zemlje među kojima je i Crna Gora. Aktuelna tema je izazvala živu razmjenu mišljenja što je rezultiralo osvjetljavanjem mnogih aspekata ove složene problematike.
Konferencija je zaključena na već tradicionalan način: druženjem učesnika uz muziku, igru i pjesmu, do kasno u noć. Za dobru atmosferu bili su zaduženi Pljevaljski tamburaši, a zadovoljstvu učesnika je doprinijela ponuda Nacionalnog restorana na Crnom jezeru.

Ostale vijesti
Anketa
Da li ćete doći na IT2023?
Da
Glasova: 124
Percent: 79.5 %  
Ne
Glasova: 32
Percent: 20.5 %  


Sponzori konferencije

Elektrotehnicki fakultet Univerziteta Crne Gore

IT drustvo, Crna Gora

Fakultet za informacione sisteme i tehnologije Univerzitet Donja Gorica

Fakultet organizacionih nauka Univerzitet u Beogradu

IEEE

Informacione Tehnologije, Univerzitet Crne Gore