Meni
· Info
· Cilj konferencije
· Teme konferencije
· Odbori
· Sponzori
· Prijava radova
· Informacije za autore
· Raspored sekcija
· Zbornici radova
· Foto galerija
· Program konferencije

IT Arhiva
  

Prijatelji konferencije
07.12.2022 IT2023
Zadovoljstvo nam je da Vas pozovemo na 27. međunarodnu naučno-stručnu konferenciju INFORMACIONE TEHNOLOGIJE 2023 koja će se održati od 15. do 18. februara 2023. godine na Žabljaku. Prezentacije autorskih radova i plenarne sesija će se realizovati u KOMBINOVANOM režimu (uživo i online) pa autori i učesnici mogu izabrati način učešća. Nastupajuća konferencija je podržana od strane IEEE udruženja i IEEE sekcije za Srbiju i Crnu Goru. U želji da podignemo vidljivost i rejting autorskih radova preporučujemo autorima da radove pišu na engleskom jeziku. Radovi napisani na engleskom jeziku biće predloženi IEEE udruženju za publikaciju u IEEE Xplore bazu.

U okviru konferencije će biti upriličeni: kratak kurs za Edge AI u IoT rješenjima, radionica HPC sa primjenom, prezentacija evropskog oblaka otvorene nauke i rezultata uspješnih međunarodnih projekata.

Autorski radovi prijavljeni za prezentovanje će biti recenzirani i odabrani na bazi kompletnog rada, a radovi mogu biti prezentovani u okviru oralne ili poster sekcije. Radove treba pisati prema uputstvu koje se nalazi na sajtu http://www.it.ac.me/ .

U dogovoru sa Organizacionim odborom Konferencije zainteresovane institucije mogu organizovati prezentacije svojih naučno-istraživačkih, stručnih, razvojnih i proizvodnih projekata i dostignuća.

Želimo vam srećne i vesele nastupajuće praznike i očekujemo Vas na Konferenciji!

Ostale vijesti
Anketa
Da li ćete doći na IT2023?
Da
Glasova: 124
Percent: 79.5 %  
Ne
Glasova: 32
Percent: 20.5 %  


Sponzori konferencije

Elektrotehnicki fakultet Univerziteta Crne Gore

IT drustvo, Crna Gora

Fakultet za informacione sisteme i tehnologije Univerzitet Donja Gorica

Fakultet organizacionih nauka Univerzitet u Beogradu

IEEE

Informacione Tehnologije, Univerzitet Crne Gore