Meni
· Info
· Cilj konferencije
· Teme konferencije
· Odbori
· Sponzori
· Prijava radova
· Informacije za autore
· Smještaj i prevoz
· Program konferencije
· Raspored sekcija
· Zbornici radova
· Foto galerija

IT Arhiva
  

Prijatelji konferencije
11.12.2021 26. IT će biti održan ONLINE sa proljećnjim dodatkom na Durmitoru
Zadovoljstvo nam je da Vas pozovemo na 26. međunarodnu naučno-stručnu konferenciju INFORMACIONE TEHNOLOGIJE 2022 koji će se ONLINE održati od 16. do 19. februara 2022. godine. Zbog još aktuelne pandemije odlučili smo da prezentacije autorskih radova i dio plenarnih sesija održimo ONLINE. Neke plenarne sesije će možda biti održane KOMBINOVANO na lokacijama pogodnim za tu namjenu i strimovane ONLINE, a dio plenarnih prezentacija ćemo održati u drugom – proljećnom terminu na Žabljaku. Poučeni divnim iskustvom od prošle godine i očekujući povoljnije uslove za druženje, radujemo se drugom dijelu konferencije koji ćemo upriličiti na Durmitoru u nekom majskom ili junskom ambijentu.
Nastupajuća konferencija je podržana od strane IEEE udruženja i IEEE sekcije za Srbiju i Crnu Goru, pa preporučujemo autorima da radove pišu na engleskom jeziku. Radovi napisani na engleskom jeziku biće predloženi IEEE udruženju za publikaciju u IEEE Xplore.

Obavještavamo vas da je, zbog ONLINE načina održavanja konferencije, kotizacija za autorske radove smanjena i nove vrijednosti su objavljene na sajtu. Autorski radovi prijavljeni za prezentovanje će biti recenzirani i odabrani na bazi kompletnog rada, a prihvaćeni radovi će biti prezentovani u okviru ONLINE oralnih sekcija. Radove treba pisati prema uputstvu koje se nalazi na sajtu.

U dogovoru sa Organizacionim odborom Konferencije, zainteresovane institucije mogu organizovati ONLINE ili KOMBINOVANE prezentacije svojih naučno-istraživačkih, stručnih, razvojnih i proizvodnih projekata i dostignuća.

Želimo vam dobro zdravlje, srećne i vesele nastupajuće praznike i očekujemo Vaše učešće na predstojećoj Konferenciji!

Ostale vijesti
Anketa
Da li ćete doći na IT2022?
Da
Glasova: 88
Percent: 86.3 %  
Ne
Glasova: 14
Percent: 13.7 %  


Sponzori konferencije

Elektrotehnicki fakultet Univerziteta Crne Gore

IT drustvo, Crna Gora

Fakultet za informacione sisteme i tehnologije Univerzitet Donja Gorica

Fakultet organizacionih nauka Univerzitet u Beogradu

IEEE

Informacione Tehnologije, Centar Informacionog sistema Univerziteta Crne Gore