Meni
· Info
· Cilj konferencije
· Teme konferencije
· Odbori
· Sponzori
· Prijava radova
· Informacije za autore
· Smještaj i prevoz
· Program konferencije
· Raspored sekcija
· Zbornik abstrakata
· Zbornici radova
· Foto galerija

IT Arhiva
  

Prijatelji konferencije
20.02.2020 Drugi dan Konferencije uspješno priveden kraju
Nakon uspješnog prvog dana, organizacioni odbor se postarao da i drugi dan protekne u najboljem redu. Nastavljena su izlaganja autorskih radova kroz dvije sekcije, održane u hotelima “Žabljak” i “Gorske oči”. U toku sekcije koja je održana u hotelu “Žabljak”, mogla su se čuti izlaganja autora na temu fazi sistema, virtuelnih laboratorija, pametnih gradova i prevara sa kreditnim karticama. Svi autori u okviru ove sekcije su svoje radove izložili putem video linka.
Sekcija u sali hotela "Gorske oči" imala je obimniji program. Autori su dominantno obrađivali teme iz oblasti bežičnih komunikacija, ali su se mogle čuti i ideje vezane za SDN komutaciju i primjenu mikrokontrolera u mjerenjima električnih veličina, kao i informacije o razvoju Interneta u Srbiji i Crnoj Gori.
Nakon autorskih sekcija, a saglasno programu Konferencije, učesnici su imali priliku da uživaju u pogledu na Jezersku visoravan sa Savine vode. Na velikoj nadmorskoj visini i u društvu divokoza, razmjenjivani su utisci o toku Konferencije i rješavana tekuća pitanja.
Popodnevni program je bio posvećen veoma aktuelnoj i, pokazalo se, veoma zanimljivoj i inspirativnoj temi: sigurnosnim rizicima kod IoT.
Drugi dan Konferencije je završen Durmitorskim sijelom, uz gitaru i tradicionalne crnogorske specijalitete.

Ostale vijesti
Anketa
Da li ćete doći na IT2020?
Da
Glasova: 97
Percent: 94.2 %  
Ne
Glasova: 6
Percent: 5.8 %  


Sponzori konferencije

Elektrotehnicki fakultet Univerziteta Crne Gore

IT drustvo, Crna Gora

Fakultet za informacione sisteme i tehnologije Univerzitet Donja Gorica

Ministarstvo nauke Crne Gore

Fakultet organizacionih nauka Univerzitet u Beogradu

IEEE

Prirodno-matematicki fakultet Univerziteta Crne GoreInformacione Tehnologije, Centar Informacionog sistema Univerziteta Crne Gore